Stockholm Café hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Stockholm Café houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De rechtsgrond voor verwerking

Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als bedrijf zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens op https://www.stockholmcafe.nl. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Stockholm Café
Bemuurde Weerd O.Z. 40
3514 AR Utrecht
T: 06-42 14 53 93
E: info@stockholmcafe.nl

Het doel van de verwerking

Uw persoonsgegevens worden door Stockholm Café verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Om ingevulde contactformulieren via de website te beantwoorden;
  • Het verwerken van reserveringen;
  • Het voldoen aan wettelijke administratieve verplichtingen;

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft worden nooit verstrekt aan derde partijen, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Enkel voor ingevulde contactformulieren maken wij gebruik van de software: WordPress. Hier hebben wij een verwerkersovereenkomst mee afgesloten om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

Stockholm Café bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Stockholm Café van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.

Rechten omtrent uw gegevens

Personen kunnen bepaalde rechten uitoefenen met betrekking tot hun gegevens die door Stockholm Café worden verwerkt.

Personen hebben in het bijzonder het recht om het volgende te doen:

  • Hun toestemming te allen tijde in te trekken. Personen hebben het recht om hun toestemming in te trekken indien zij eerder hun toestemming hebben gegeven voor de verwerking van hun Persoonsgegevens.
  • Bezwaar te maken tegen verwerking van hun gegevens. Personen hebben het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens als de verwerking wordt uitgevoerd op een andere rechtsgrond dan toestemming.
  • Toegang tot hun gegevens te verkrijgen. Personen hebben het recht te weten of Stockholm Café de Gegevensverwerking uitvoert, kennis te nemen van bepaalde aspecten van de verwerking en een kopie te krijgen van de gegevens die worden verwerkt.
  • Te controleren en rectificatie te verzoeken. Personen hebben het recht om de juistheid van hun gegevens te controleren en om bijwerking of rectificatie hiervan te verzoeken.
  • Hun Persoonsgegevens te laten wissen of op andere wijze te laten verwijderen. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de Eigenaar hun Gegevens te laten wissen.
  • Hun gegevens te ontvangen en deze te laten doorgeven naar een andere Verwerkingsverantwoordelijke. Personen hebben het recht hun gegevens in een gestructureerde, gangbare en leesbare vorm te verkrijgen en, indien technisch mogelijk, die gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen, zonder daarbij te worden gehinderd.
  • Een klacht in te dienen. Gebruikers hebben het recht een vordering in te stellen bij hun bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.